Wat houd een job als 'orderpicker' eigenlijk in?

Vraag me dit af. Op internet vind ik het erg onduidelijk

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is iemand die de artikelen die door een klant in het voorraadmagazijn bij elkaar zoekt en in de doos of mand legt om te worden ingepakt en verzonden als de order zo compleet mogelijk is. Toegevoegd na 48 minuten: Een Orderpicker houdt zich bezig met het verzamelen van orders op een orderproductie- of expeditieafdeling. Dat is de afdeling die goederen transporteert. Taken: Je zorgt ervoor dat de goederenstroom in het magazijn zo goed mogelijk verloopt. Daarbij controleer je bij het inpakken van de order dat er geen fouten zijn gemaakt en dat de goederen niet beschadigd zijn. Ook verricht je onderhoudsklussen en schoonmaakwerkzaamheden. Tijdens de opleiding leer je hoe de goederenstroom in de groothandel verloopt, hoe te werken met geautomatiseerde systemen en hoe je moet handelen als bijvoorbeeld de order te laat binnenkomt.

Bronnen:
http://www.tkmst.nl/opleidingen/opleiding/...

Oppikken van het order, lezen wat er op je nota staat en bestelling klaarzetten.

Het is een mooi woord voor magazijnmedewerker. Je zoekt in het magazijn alle artikelen van een order bijelkaar, verzamelt die, zodat ze verzonden kunnen worden naar de klant. Grote(internet)bedrijven zoals Bol.com, boekenmagazijns enz. hebben orderpickers in dienst.

Ik werk bij campina als order picker en indd, je krijgt een bon met daarop het aantal pallets en aantal dozen en dat zet je klaar uit de voorraad voor de deuren waar de vhauffeurs komen laden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100