Hoe krijg ik wat klein geld uit een dichte spaarpot?

Ik wil wat klein geld uit een spaarpot halen. Maar de spaarpot is van blik en helemaal dicht. Aan de bovenkant zit alleen een gleufje om munten in te doen. Ik wil hem niet open snijden want dan kan ik hem weg gooien.

Weet iemand een trucje om door de gleuf toch wat munten er uit te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Schuif een mes in de gleuf en na wat schudden zullen er wel enkele munten uitvallen.

Je kunt een mes in de gleuf steken. Dan kun je, de munten er uit wippen. Toegevoegd na 1 minuut: Je kunt ze er dus uitwippen door met het mes als het ware op te pakken en zo naar boven te drukken tot aan de gleuf. Dan kun je ze er zo uit pakken. Is een heel oude truc.

op z'n kop houden en met een stukje ijzerdraad, naald proberen er een te kantelen en dan met een pincet net zolang pielen tot je er een te pakken hebt...

Dit gaat alleen op,als het je eigen spaarpot is, anders werkt het niet! Je neemt een gewoon talfelmes en steekt dat in het inwerpgleufje. Houd de spaarpot ondersteboven en schud er mee. Je zult zien,dat er wat muntjes naar buiten komen glijden.

makkelijk dit heb ik bij me eigen ook gedaan. als je de gleuf recht voor je heb moed je aan de ene kant van de gleuf dieuwen en de andere kant met je vinger omhoog halen en zo blijft hij staan. En dan omdraaien en schudden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100