Waar kan ik een programma vinden wat alleen je aanwezigheid registreert en bij vertrek je afwezigheids tijd registreert?

Ik werk bij een klein bedrijf. 25 mensen ongeveer.. en ik ben gevraagd om op zoek te gaan naar een programma wat s' morgens de aankomst tijd registreert en aan het einde van de dag de vertrektijd registreert.. Het liefst een heel simpel programma waarin het personeel zelf niets kan wijzigen aan de registratie.

Zie bijzonder uit naar al jullie antwoorden,

Rob

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.vanbragtelectro.nl/producten/klokken/prikklokken en hierbij hun pdf file met alle prijzen en overige info http://www.vanbragtelectro.nl/files/Prijslijst_prikklokken_januari_2011.pdf en zie ook http://www.benzing.nl/prikklok.html http://www.prikklok.nl/ http://www.get.nl/tijdsregistratie/prikklokken/?gclid=CLyP6amij6kCFcOHDgodpSLYkg Toegevoegd na 1 minuut: Deze machines heten oa prikklokken Toegevoegd na 1 uur: En deze: een gratis online variant;) http://www.yast.com/timetracker/ Deze kan inderdaad op één computer worden bijgehouden. Via internet. En meerdere projecten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100