We hebben ontzettend veel last van onze huisbaas/buurman, wat nu!?

Hallo
We wonen nou sinds juni in ons leuke rustige huisje.
We worden gestalkt door de huurbaas/buurman. Hij komt afspraken niet na en sterker nog verzint ze zelf!
We hebben het hele huis opgeknapt. Maar probeert ons gewoon weg te pesten.Ik hoopat jullie wat tips wat we hiermee aanmoeten.

Hij komt langs, hij is een aantal keren binnen gekomen, hij weigert een afspraak te maken, hij blijft ons benaderen, dreigt met vernieling en komt aan onze spullen, heeft dingen vernielt, heeft onze vuilnisbak ingenomen, heeft al 2 opzeg brieven geschreven met een en al leugens over hoe slechte huurders wij zijn, er worden foto's gemaakt van auto's van bezoek, komt aan elke visite die aan de poort (gezamenlijke) staat vragen wat ze komen doen, heeft nu sinds kort een grote camera voor de poort hangen. Hij heeft me een keer vast gepakt (wel bij mijn arm overigens, maar het was niet prettig!)

En elke keer is het 2 dagen rustig en dan komt hij met iets nieuws, hij blijft dingen zoeken om ons voor te benaderen. Het is gewoon zo vervelend, elke keer als hij langs is geweest loop ik hier 2 dagen mee in mijn hoofd, het is zo vervelend! En als het dan weer even rustig lijkt te zijn, komt hij weer.

Ik zou graag aangifte tegen hem doen, maar denk dat de politie hier niets mee doet. Ik zou ook best een rechtzaak willen beginnen, maar weet niet zo goed hoe en wat.

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen,
Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ten eerste: Wat een vervelend mens... stalken Uitspraak: ˈstɑlkə(n) (stalkte, heeft gestalkt) Werkwoord (iemand) op allerlei manieren hinderlijk achtervolgen en ernstig lastig vallen. Hier voldoet die man wel aan. Gewoon aangifte doen zou ik zeggen.

waarom denk je dat de politie er niets mee doet? natuurlijk wel, ook al was t je arm, hij hoort zijn handen thuis te houden. als je een contract hebt kan hij je zomaar niet eruit zetten, bewaar al je bewijzen dat je aan hem betaald hebt.. dat is erg belangrijk.. maar doe een aangifte, dan kan je altijd via de rechter je gelijk halen..

kijk of je hier wat aan hebt,denk het wel. http://www.zoeken.nl/ggn/lq/rechten%20huurders/

wat een kloot..., aangifte doen, hij moet met poten in ieder geval van je af blijven, en je huurt toch?? wat zit hij dan te zieken, moet hij er niet aan beginnen. laat je niet intimideren,gewoon aanpakken die hap, verdient hij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sterkte ten eerste... Als ik jullie was zou ik naar het tv- programma bonje met de buren of rijdende rechter gaan. Hun kunnen het dan voor je oplossen .sterkte

hallo dit klinkt lekker zeg jij gaat dus liever voor een verre vriend dan een goed buur mu he. maak foto`s van de dingen die hij fout doet en waar van je last heb zeg het hem en doe onmiddellijk aangifte doet de politie niets (wat me vreemd lijkt ) dan bel je gewoon tot ze komen en anders meld je dat je het zelf oplost zeker dat ze komen. want je laat je toch niet gek maken. kop op en blijf boven je buurman staan wat een rare man en weet dat een huurder erg veel rechten heeft. succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100