Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe snel krijg ik een paypal accaunt..?

Als ik nu eentje aanmaak kan ik m dan gelijk gebruiken..? En kan iemand ook vertellen hoe alles precies werkt met paypal..?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Sparen
866

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Je zou hem opzich wel gelijk kunnen gebruiken, het enige probleem is dat het geld overmaken van je bank naar je Paypal account 2 a 3 werkdagen duurt, dit is het enige hinderlijke eraan.

Maarja, geduld is een schone zaak :P

Toegevoegd na 1 minuut:
Voor meer info:

http://goo.gl/ZG4s5
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Als je je paypal koppelt aan je betaalrekening kun je binnen een paar uur iets kopen via paypal (het lukte ons in ieder geval om zo iets met de xbox te kopen.

Helemaal uitleggen hoe het werkt terwijl je in de link aan de hand wordt genomen is een beetje onzinnig en ook langdradig: volg gewoon het stappenplan hier: https://www.paypal-nederland.nl/particulier/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Toen ik paypal aanvroeg duurde het toch wel wat langer als wat hier beweert wordt. Maja dat is ook wel iets langer geleden misschien dat het tegenwoordig vlotter gaat. Dat was in 2010.

Heb er destijds een verslagje van gemaakt.
http://pchelper.nl/internet-en-software-12/paypal-rekening-openen-52616/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding