hoe ontvang ik men geld op paypal?

hoi, ik zou dus geld moeten ontvangen uit iemand van amerika via paypal. ik kreeg hier een mail van van paypal met het bedrag die ik ging krijgen, maar er in die mail versta ik dat ik eerst een tax moet betalen voor ik het geld op men rekening zal krijgen. dus hoe betaal ik deze og wordt dit automatich voor me gedaan door paypal? ik heb ook een foto geupload van de mail, kan iemand helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit komt me niet betrouwbaar over, ik vraag me af of die email echt wel van Paypal komt. Nooit iets betalen om zogenaamd een groter bedrag binnen te krijgen! De tekst is ook maar matig Engels. Hooguit houdt Paypal een bedrag in voor de transactie, maar ze hebben niets te maken met belastingen.

https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/paypal-fees volgens bovenstaande zijn de totale kosten maar 2 piek en niet 100$ bij 8 % nog wel ze durven wel. dit lijkt me een scam net zoals anderen al zeggen. kijk even in je browser in de titel-url balk heb je links daarin een slotje dat behoort veilig te zeggen,. is de verbinding https ? en niet http ? klopt de url wel ? is het een paypal url, en niet iets geks zoals http:/dsgd.wser3.com ? <- hier herken je scams gelijk aan (niet bestaande url)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100