Zaterdag en vandaag heb ik n fijne dagen gehad,morgen hele familie weg. Iemand voor mij n leuk idee??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lekker uitslapen, goed ontbijtje, terug naar bed en een paar uur goed boek lezen, douchen, stukje fietsen, stukje eten, beetje tv kijken en weer naar je bed.

Pak een boek en ga lekker lezen. Pak de fiets en ga lekker fietsen. Verzin een bult vragen en vermaak je een hele dag op GV. Huur een filmpje.

Ga lekker een dagje relaxen. Lekker naar de sauna, bv Elysium. Lekker weer dus kun je buiten ook lekker bloot rondlopen.

Zoek een dreamking, of ga morgen van het mooie weer genieten. Morgen kan het misschien nog, maar voor de rest van de week is veel regen voorspelt... Of geniet even van de rust. Hele familie weg, geen gezeur aan je hoofd. Ga naar Amsterdam. Genoeg te beleven daar.

zo lang het mooi weer is, lekker van het mooie weer genieten, ijsje eten in de stad?

Ga maar naar apeldoorn lopen,daar komen 1000den motoren bij elkaar op het marktplein het is harley davidson dag dus hop naar je nest toe nou

Ga morgen lekker ontbijten, daarna wandelen in het bos en lekker genieten van het weer op een terrasje of lekker thuis in de tuin als je die hebt. Leuke dag morgen!!

- het is mooi weer! ga naar het park, pak sap mee en wat plastic bekertjes en een kleedje en genieten maar (of een flesje wijn) - pak een boek, lezen doet wonderen voor de geest - ga iets kijken op UitzendingGemist - bak een taart - ga oude (kinder)foto's kijken - loop een rondje met de hond of geef de kat 'ns wat extra aandacht - pak de krant en los de puzzels op - begin spontaan een nieuwe verzameling - zoek een penvriend(in) en schrijf een lange brief - ruim je kledingkast (of andere soort kast) 'ns lekker uit/op

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100