Wat kan ik voor me moeder verrassen?

Vandaag is moedersdag. En ik heb niks voor haar )=
Ik was het helemaal vergeten. Nou ja, ik dacht er ook niet aan.
En ik heb helemaal geeen enig idee wat ik voor haar moet gaan verrassen. :(

Toegevoegd na 4 minuten:
P.S Ik ben 13 jaar oud. Dus ik woon bij mijn ouders xD

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Schrijf een gedicht en vertel erbij dat je moederdag bent vergeten, maar dat je haar nooit zult vergeten en dat je heel veel van haar houdt! Moeders hebben liever zoiets dan een afgezaagd cadeautje.

Met jouw komst??

Met een hele lieve dikke knuffel, en jouw uitspraak dat je van haar houdt, zal ze ook wel erg tevreden zijn.

Met een bon: goed voor 10 keer afwassen, kamer opruimen oid

Maak een soort tegoedbonnetjes, waar klusjes op staan die jouw moeder helemaal niet leuk vindt. Als ze die gebruikt moet jij dat klusje dus voor haar doen. Misschien is het niet zo leuk voor jou, maar wel voor jouw moeder! :-)

Tegoedbon voor klussen is altijd goed. Ook: Even nadenken over: waar krijg je de meeste moppers over van je moeder? Dan schrijf je een bonnetje met goede voornemens daarover.

Misschien kun je nog een dood bobbons bij een benzinepomp halen, of anders een extra dikke knuffel,en de belofte dat je deze week zonder mopperen de karweitjes doet, die je eigenlijk niet leuk vindt. Of maak een kaart dat je lekker samen een ijsje gaat eten in de stad (als ze dat lekker vindt) Toegevoegd na 33 seconden: bonbons dus he,

ik ben 20 en heb vorige jaar met vaderdag een tekening gemaakt zoals ik in de kleuterklas tekende dus een rond hooft met streepje als lichaam je kent dat wel hoe kleuters tekenen ;) ik vertelde hem hier was je vroeger ook blij mee daardoor moest hij wel heel hard lachen ;) Het gaat niet om een cadeau het gaat erom dat je iets doet of iets heb gemaakt wat je uit liefde heb gedaan ;) volgens mij heetf hij mijn tekening bewaard XD ;) Toegevoegd na 1 uur: hoofD sorry spellingsfout haha

Ja, een gedichtje maken (of je zoekt een moederdagversje op internet) en dat leer je uit je hoofd. Dan maak je een diepe buiging voor je moeder en gaat het vers declameren. Heel erg nostalgisch, maar ze zal het vast waarderen.

Ga een lekkere appeltaart voor haar bakken nu,of een andere taart die ze lekker vindt

Moeders zijn altijd blij met een lief kaartje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100