Kan je een kerstboom die ik bijvoorbeeld morgen koop en in een "netje" laat verpakken op het balkon zetten, zodat we deze zaterdag kunnen zetten?

We zijn dus te laat met een kerstboom kopen en de eerste gelegenheid is vanavond of anders zaterdag. Kan ik vanavond een kerstboom kopen en laten verpakken, zodat ik deze makkelijk in de wagen kan vervoeren, op ons balkon zetten en de kerstboom pas zaterdag zetten? Heb ik dan tijdens de kerst geen kale boom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Koop je een kersboom en laat je die buiten liggen in de regen, dan zal hij groen blijven tot diep in het voorjaar, dus tot zaterdag kan dus prima, geen zorg om een kale boom met de kerst. Echter een deel van de kerstbomen worden te vroeg afgezaagd, daar zie je tijdens de aankoop niets van, maar juist deze bomen kunnen flink uit vallen in de warme huiskamer. Zaag altijd een klein stukje van de stam af, voordat je hem binnen in een emmer met water zet. Met een paar flinke stenen in de emmer zet je hem vast.

Nee hoor dat kan maar je kan m beter wel uit t netje halen. Succes!

haal de boom uit het net en laat de boom ook 24 acclimatiseren in je woonkamer voor je em optuigt. idd schijf afzagen van de stam en zorg dat de boom tijden het staan in je huis voldoende water heeft dan heb je geen probleem

Bronnen:
hersenpan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100