Hoe is van een meter lint leuke kerstversiering te maken?

Het lint is ongeveer 1 centimeter breed en ik moet hier voor morgenochtend een leuke kerstdecoratie van maken. Ik vraag om jullie advies, iemand ideeën?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- Je kunt er balletjes aanhaken. - Kleine kerstplaatjes uitknippen (bv sterren en boompjes), die er op plakken op afgemeten afstand en dan als lange sliert op een deur hangen. - een strik van maken - Met twee ballen (1 aan weerszijde) kan je hem ergens overheen hangen.

Een strik misschien......?

vouw het samen op creatieve wijze, nietje erdoor op een kaart met een stukje tape/plakband of ook een nietje. schrijf er het kerstmenu op oid. succes!

Je kan bv kersttakjes met kleine kerstballetjes in in. Een snoeplint van kerstkransjes... Toegevoegd na 1 minuut: er in hangen ipv in in...

Kerstkaart met lint Neem een leuke kerstkaart en plak daar lint op. Bv. rondom de rand aan de buitenkant en binnenin een strik of net andersom.

Knip hem in drieën en bind aan de bovenkant vast tot een strik. Aan de uiteinden bevestig je klokjes of iets dat rinkelt. Toegevoegd na 1 minuut: De afbeelding is een voorbeeld, een richting.

Neem twee oude CD's. Plak die met de bedrukte kant op elkaar en met een stuk lint ertussen, waar je het aan kan ophangen. Maak van het lint strikjes en plak die aan weerskanten op de CD's. Je kunt het verder versieren met andere dingen in de kleur van het lint, zoals knoopjes, kralen etc.

Bronnen:
ikzelf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100