is het waar dat mensen met een donker huidskleur een beter ritme gevoel hebben dan blanken mensen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat heeft uiteraard niets met pigment in de huid te maken. Er zijn veel goede blanke muzikanten en dansers en ik heb donkere mensen heel houterig en uit de maat zien dansen. Als er al een verschil is dan vermoed ik dat het vooral cultureel bepaald is. In afrika speelt ritme en dans een belangrijke culturele rol en dat hebben de als slaven verhandelde afro amerikanen meegenomen. Het contrast met de stijve witte amerikanen was daarom erg groot. Temeer de witte zich superieur voelden en op een losse manier dansen "not done was".

C4th bevestigt die regel. Mijn ritmegevoel doet pijn aan oren en ogen.

Ja dat is waar... Van nature is dat zo, dus dat geldt niet voor één mens in het bijzonder, maar wel als geheel als ras...

Dat dacht ik ook altijd tot de uitzendingen van idols en aanverwante programma's. Nu ben ik van mening dat er hele swingende, ritmische blanken en donkere mensen zijn en van beiden ook hele stijve onritmische.

Ja, dat klopt als een bus. Mensen met negroide huidskleur hebben een meer flexibele motoriek dan blanke mensen, uitzonderingen daargelaten. Bovendien hebben ze, maar dat is meer sport gerelateerd in aanleg het potentieel om in duursport beter te presteren. De zogenaamde lange spieren ontwikkelen zich sneller en worden zuurstofrijker gevoed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100