In welke taal zingt de rapgroep Die Antwoord?

‘Die Antwoord’ is een rap- en technogroep afkomstig uit Kaapstad, Zuid-Afrika. Weet iemand in welke taal zij rappen/zingen?

Het lijkt wel of het een mengsel is van het Nederlands, Duits en Russisch. Op wikipedia heb ik geen info hierover kunnen vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Normaliter in het Engels. Heel soms zit er een stukje Afrikaans tussen (wat op het Nederlands lijkt). Het Afrikaans is een West-Germaanse taal die hoofdzakelijk in Zuid-Afrika en Namibië wordt gesproken. De taal is een dochtertaal van het Nederlands, ontstaan uit zeventiende-eeuwse Nederlandse dialecten, en werd historisch Kaap-Hollands genoemd. Waarschijnlijk is 90 tot 95 procent van de woordenschat van Nederlandse origine. Zowel grammaticaal als in woordenschat is de taal beïnvloed door het Portugees, het Frans, het Maleis, de Bantoe-talen, de Khoisan-talen en tegenwoordig ook door het Engels. De grootste verschillen tussen het Afrikaans en Nederlands zijn dan ook de spelling, morfologie en grammatica. De Zangeres https://www.youtube.com/watch?v=L-wpS49KN00 https://genius.com/Die-antwoord-zars-lyrics --- https://nl.wikipedia.org/wiki/Anri_du_Toit (Yolandi Visser) Du Toit werd geboren in het Zuid-Afrikaanse Port Alfred.[2] Haar adoptievader was een dominee voor de Nederlands Gereformeerde Kerk in Zuid-Afrika. Op haar zestiende verliet ze haar ouderlijk huis en verhuisde naar Pretoria.[1] Na haar schooltijd verhuisde ze naar Kaapstad waar ze Watkin Tudor Jones ontmoette, waarmee ze na enkele kortstondige muzikale projecten uiteindelijk Die Antwoord formeerde.[1] Du Toit en Jones hebben geen relatie maar beschrijven elkaar als ultieme beste vrienden voor altijd[3]. Wel hebben de twee samen een dochter, Sixteen Jones. --- https://youtu.be/1HYNBpUEODM?t=1m34s --- http://www.metrolyrics.com/wat-kyk-jy-lyrics-die-antwoord.html De Fokken Antwoord!Is dit net ek, of is als TOS? Is dit net ek? Is-is dit net ek? Jis jis, ek soek n fancy gpoes maar my sak's plat soos barbie se plastic poesWat die fok? Fok die poes in die Corsa langs ons yo Ninja kook n tekkie Laat ons glyDrive! Drive fast! Gly! Gly! Gly! Gly! Drive fast! G-G-Gly kak music now!Wat kyk jy? Fokof! Wat kyk jy? Poes! Wat kyk jy? Fok jou! Wat kyk jy? Jou naai!

Toegevoegd op 22 augustus 2018 19:33: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100