waar vind ik een cd met regen-/onweer-/schapen-/riviergeluiden?

In een grijs verleden heb ik ooit van iemand een cassette gekopieerd waarop op kant A de geluiden van onweer/regen/een schaapskudde stonden en op kant B riviergeluiden (het klotsen van water, schepen die voorbij varen). Ik ben ervan overtuigd dat het mogelijk moet zijn om hiervan het origineel op cd te vinden, maar heb geen idee waar ik moet zoeken. Via New Age-winkels vind ik alleen maar cd's met korte tracks met deze geluiden erin, vermengd met muziek. Wat is echter zoek zijn dus de voornoemde geluiden die drie kwartier doorgaan en zonder muziek. Iemand enig idee waar ik dit kan vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Echte namen kan ik je ook niet geven, maar ik ken wel deze muziek die heel goed weergeeft qua natuur en zonder hinderlijke "bijgeluiden" ;) http://www.ontspanningsmuziek.nl/contents/nl/d9_Natuurgeluiden.html Toegevoegd na 2 minuten: ( zodra je iets hieruit bevalt kan je ook gerichter gaan kopen of downloaden en zo zelf een combinatie maken :))

In de openbare bibliotheek, en dan indien ze het zelf niet hebben via de Centrale Discotheek Rotterdam. Er bestaan hele series cd's met geluidseffecten, meestal in het Engels 'Sound effects' geheten. Hier kan je zien welke daar allemaal van te leen zijn: http://www.muziekweb.nl/Link/M00000001114/POPULAR Toegevoegd na 35 minuten: Deze zou het kunnen zijn: http://www.muziekweb.nl/Link/LBX0104 Soundeffects vol.2 - kabbelende golven - tochtje met een roeiboot - regen - onweer - schapen, geiten en lammetjes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100