Hoe kom ik aan gratis bladmuziek voor de klarinet?

het liefst iets van bekende liedjes zoals dochters van marco borsato

Weet jij het antwoord?

/2500

gewoon naar de bieb gaan en de gewenste liedjes kopiëren. Er zijn heel wat series met populaire liedjes. Ook zijn er muziekboeken per artiest. Van Marco B bestaat er zeker (ik heb er ook uit gespeeld) een aantal uitgaves, soms per album, soms vanalles wat. Voor de klarinet heb je alleen de melodiebalk nodig, maar je zou bijvoorbeeld op pianomuziek kunnen stuiten en dan gewoon alleen de bovenste balk bekijken. Door je niet te beperken tot "klarinet-bladmuziek" gaat de wereld weer iets verder open! Tenzij je ook wil samenspelen met andere instrumenten, dan weet ik het ook niet goed. Kan je zelf transponeren? Daar zijn wel tabellen voor te vinden op op internet denk ik.

Sommige bibliotheken hebben bladmuziek. Voor internationale (engelstalige) muziek: http://pdfdatabase.com/

Bij deze kun je kiezen op instrument:

Bronnen:
http://www.rowy.net/Download_Bladmuziek.html

901 pagina's voor je klarinet, alleen nog marco borsato zoeken ;)

Bronnen:
http://www.free-scores.com/free-sheet-musi...

ik probeer zelf ook bladmuziek te vinden voor mijn piano. ik moet op de trouwerij een liedje spelen have i told lately that i love you van van morisson. maar ik moet een boek kopen alleen maar voor dat liedje. ik zou naar een muziek winkel gaan en bladmuziek kopen. je kan wel even op internet kijken.

van internet of in de bibliotheek

Dochters heeft zo'n simpele melodie, die kun je ook nog wel uit je hoofd proberen te doen toch. GGGGGGAGE, BBBBBBBAGFGFG, etc

Bronnen:
ik kan geen opmerkingen meer plaatsen,...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100