Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is een goed stemapparaat voor een elektrische gitaar?

Eentje waar je de kabel kan op aansluiten.
En waar je niet alleen de standaard E kunt stemmen.
Liefst onder de 25 euro

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
878

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Ik heb laatst iemand gehoord over een leuk stemapparaatje. Ik denk wel alleen online op onderstaande link. De gitaar kun je inpluggen en dat is inderdaad wel zo handig in een rumoerige omgeving.

Ruim onder de 25 euro.

Toegevoegd na 3 minuten:
Vergat te zeggen, zelf gebruikte ik er altijd een van Seiko, werkte altijd goed. Voor Seiko's kun je o.a. kijken bij de gitaarwinkel: http://www.gitaarwinkel.nl/N_frame.html?http://www.gitaarwinkel.nl/N_grp_78_88-1.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Mocht je er een willen zonder kabel te gebruiken, dan zijn er ook tuners te koop die je op de kop klemt. Kun je tijdens het spelen eea controleren. Heb zelf zo een. Werkt perfect.
Werkt op trillingen via hout.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Bij Feedback vanaf een euro of 10.
Merk: Korg (ben ik zelf goed tevreden over). Simpel in gebruik. Omdat je de noten kan afleven kun je hem stemmen zoals jij wil. Ze hebben een kabel aansluiting maar ook een mic ingang.

De wat duurdere Korch GA-40 (bron 2) kun je tussen je gitaar en amp zetten (hoef je dus niet meer om te prikken!!) (14 euro)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding