Gaan PC-spellen uit de winkel verdwijnen?

Ik zie er steeds minder en de schappen worden steeds kleiner. Dit i.t.t. de console games.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Games digitaal kopen wordt steeds populairder (en goedkoper) dus je zal van elk platform steeds minder games in de winkel zien. Denk bij de PC aan Steam PS3 heeft de Playstation Store Xbox360 heeft de Marketplace

Ik denk niet helemaal zolang de console games niet de totale markt over nemen...

Waarschijnlijk niet, maar het zullen er wel minder worden denk ik.. Maar het is in ieder geval beter voor je vingers om niet teveel te gamen.

Nee, er zijn nog altijd spellen die niet of nauwelijks op de consoles kunnen worden uitgevoerd zoals mmorpg rpg's bijvoorbeeld. Neem World of Warcraft maar als voorbeeld.

Iedereen heeft tegenwoordig wel een computer. Games worden vaan samen met consoles verkocht omdat deze nog niet iedereen heeft. Vaak is het ook zo dat mensen alleen een huis-tuin-en-keuken-computer hebben, die niet alles aan kan wat de vereisten zijn. Dit probleem bestaat niet met een console..

Vooral spellen die eenvoudig beveiligd zijn en niet voor kinderen zijn gemaakt zullen het zwaar krijgen. Dit omdat spellen zoals de Sims gekocht worden door ouders terwijl spellen voor jongeren vooral gedownload worden. Dit omdat de jeugd weet hoe het moet downloaden. Verdwijnen zullen ze denk ik nooit. Simpelweg omdat er winst mee te halen is.

Vast wel ooit een keer, maar voorlopig nog niet. PC spellen zijn nu nog vrij populair.

Ik denk dat de beveiliging op PC games strenger zou kunnen worden. Neem bijvoorbeeld Mass Effect als voorbeeld; hier zaten allemaal tripwires in (Vastlopen op bepaalde stukken in het spel, je wapen die het opeens niet meer doet) voor mensen die het spel gekraakt hadden. Ik hoop dat we dit in de toekomst meer zien, maar hopelijk niet dat het last veroorzaakt voor de personen die het wél in de winkel kopen.

Bronnen:
http://www.gamecyte.com/svensson-mass-effe...