Weet iemand hoe het met Paula Koenen gaat en of ze nog zingt ?

Paula heeft een paar jaar geleden 2 hits gehad met: Had ik jou maar eerder ontmoet en Waarom heb jij zo gelogen. Een fantastische zangeres en sympathieke vrouw.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hai hier paula,ik ben inderdaad jaren stil gebleven,door verhuizing en 2 mooie dochters,er is in mijn leven heel veel gebeurd,getrouwd ,mijn vader overleden,2 dochters gehad,moeder onverwachts overleden,toen verhuisd,en de zorg in gegaan,en nu na een ongeluk zit ik in de ziektewet,en is mijn drang om te zingen nog heel diep,ik wil heel graag weer optreden,een nieuwe singel maken,en weer bekendheid maken in delft den haag etc,maaarrrrr ja je hebt echt iemand nodig die je helpt,ik had heel veel steun aan mr ufkus,maar hij is helaas ook overleden,en zijn vrouw had hier geen zin in.ik zing nog steeds thuis een kamer met eigen box en zang geluid,ja zingen doet paula nog steeds.ik hoop uit mijn hart dat echt ik ooit een nederlands plaatje maak waar ik mee kan gaan knallen.heel veel liefs en groetjes van paula van den broek koenen.

Volgens mij staat ze helemaal niet meer in de schijnwerpers. Als ik haar naam google is de eerste melding jouw vraag en verder vind ik een album waar de nummers op staan die jij noemt. Ik denk dat ze een eendags (of twee-dags) vlieg was.

ik vond wel ergens een berichtje in een gastenboek van sterren.nl van haar. ik plak het hier wel even onder. het is van december 2008. zaterdag, 27-12-08 11:48 paula koenen uit pijnacker paulaatje_68@hotmail.com hai hier paula koenen ik heb mn hele leven in dordrecht gewoond en ik heb heel veel piraten feestjes heerlijk megemaakt ,en dankbaar ben ik voor alles wat ik heb gedaan,ik zong mijn nederlandse liedjes en genoot met volle teugen van alle lieve mensen om me heen,tis nu wat stiller geworden,maar ik wil heel graag weer veel van mijzelf laten horen,ik heb inmiddels 2 dochters en een lieve man waar ik al 20 jaar mee bent getrouwd,er is heel veel gebeurd leuke dingen en minder leuke dingen zoal t verlies van mijn ouders,maar mijn broer heb ik nog gelukkig.ik hoorde via via dat er op deze sude naar mij gevraagd werd,ik vond dat zo gaaf,vandaar ik graag wil zeggen alles is goed met mij,en ik hoop dat ik weer mijn stem mag laten klinken,ik ben nu 40 jaar maar zingen in mijn huis doe ik nog steeds en kan ik even ergens t podium op ja dan jeukt dat echt hahahaha en soms stap ik er dan ook gewoon op,ik heet nu paula van den broek koenen,maar mijn naam paula koenen blijft mijn artiesten naam.lieve mensen allemaal een fantastisch 2009,en ik voel me heel erg vereerd dat ik niet vergeten ben.hopelijk tot gauw en veel liefs van paula.