Leuk om te zien in noord holland?

Wij hebben een gast uit frankrijk die er op uit wil vandaag...
Tips?
Echt Nederlands...?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zaanse schans

Anne frank museum De walle xD Volendam

de keukenhof

dag fietsen op texel

Ik dacht ook aan de Zaanse Schans. Verder: - er zijn ook in N Holland bollenvelden (omgeving Haarlem meen ik), - de weidsheid van de oude polders (Schermer, Purmer, enz.), - Kennemerduinen of de duinen bij Bergen (zullen met dit weer wel druk zijn), - oude steden zoals binnenstad Haarlem, Alkmaar, Hoorn. - sluizen bij IJmuiden - Volendam en Marken - Hoorn en Medemblik O ja, en dan hebben we ook nog zoiets als Amsterdam ;) Misschien vind je hier nog iets: http://www.noord-holland-tourist.nl/ Fijne dag toegewenst!

en als je een leuk ritje wilt de ijsselmeerdijk tussen Edam en Hoorn. Daarna de haven van Hoorn met een kopje koffie in (ik neem aan dat het bestaat) de Volendammer in Hoorn.

Ergens in april op een zaterdag is de bloemencorso er. Dan gaan er prachtige wagens rijden vol met bloemen versierd. Je moet het echt een keer hebben gezien!

De Broekerveiling: De oudste doorvaargroenteveiling ter wereld De Beemster: Deze polder staat zelfs op de werelderfgoedlijst Met een fluisterbootje varen bij Graft

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100