Hoe kan je 23 dagen paalzitten?

Net was er bij 'Ik Hou Van Holland' een vrouw die 556 uur heeft paalgezeten. Hoe doet zij dat met slapen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij het NK paalzitten zitten de deelnemers in huisjes die op palen staan. Ze kunnen daarin dus gewoon, zij het ongemakkelijk, slapen. Bij het afgelopen NK bleken na 21 dagen nog 4 van de 5 kandidaten over te zijn. Toen zijn ze begonnen met de sit-in, wat inhield dat de huisjes werden weggehaald en toen werd het pas echt paalzitten. De deelnemers zaten toen nog alleen op een paal met daarop een plankje, konden niet meer slapen en moesten het ook doen zonder toiletstop (dus alleen plassen met een tent eroverheen). Toen was het na 51 uur gedaan.

De regels bij het paalzitten zijn eenvoudig. Wie het langst op een paal in het water kan blijven zitten, wint. De palen worden meestal in het water gezet om te voorkomen dat mensen die in slaap vallen gewond raken, mochten ze van de paal vallen. De paalzitters mogen af en toe van de paal af voor een sanitaire stop.

Bronnen:
http://www.nu.nl/overig/1192827/nieuw-reco...

Het gaat om duo paalzitters! als je even op google kijkt, zie je een link: maar op wie zijn naam komt het record te staan? Dus als de een op de paal zit, kan de ander slapen. Op die manier is het wel goed te doen lijkt me;)

Heel voorzichtig slapen, dat lijkt mij de enige oplossing. Je moet slapen, dat is nou eenmaal zo.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100