Hoeveel moet je mee betalen aan zo'n tv progamma zoals woonwens en eigenhuis en tuin?

Hoeveel moeten de mensen mee betalen aan zo'n tv progamma als eigenhuis en tuin of tuinruimers of woonwens. of zou dat allemaal gesponserd zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

De ouders van een klasgenootje van mijn dochter hebben er ooit aan meegedaan. Mensen die meedoen aan dat soort programma's geven zichzelf op, en hebben dus al de intentie om hun huis (of tuin) te veranderen. Zij zoeken alleen professionele hulp hierbij. Bij deze hulp komt tegelijkertijd dan ook de publiciteit. De professionele hulp krijg je gratis, maar het meubilair moet je grotendeels zelf betalen. Het wordt wel afgestemd op het bedrag dat je zelf ongeveer in gedachten had, en de prijzen zijn uiteraard niet de prijzen zoals ons in de winkels en op de meubelboulevards getoond wordt, maar veel lager.

Bij Rob Verlinden ben je gemiddeld 4 tot 5000 euro kwijt. Dat zijn alleen materiaalkosten.

Ik heb bij Praxis gewerkt en daar wordt ook vaak het meubilair ed gegeven bij EH&T. Vaak is het zo dat als het eenmaal bij de leverancier weg is deze het niet terug wil hebben. Een goed voorbeeld is een loungeset voor de tuin a 599 euro. Deze mochten de mensen gewoon houden. ER is hier geen bedrag voor betaald. Dat weet ik 100% zeker.. Ik werkte nl op de afdeling die de set had geregeld.

In het verleden betaalde men 5000 gulden en daar werdt dan alles van gedaan en gekocht.

De ex van mijn vriend had hem opgegeven voor de tuinruimers. Ze hadden zelf een budget van 2000 euro. Ze waren zo lief om de harde werkers de voorzien van koffie, broodjes e.d. en mochten daarom ALLES houden wat in de tuin stond (tuinstel, lantaarns, hoge lichtgevende bloempotten e.d.) Maar als je gewoon aso bent en de werkers mogen niet eens even gebruik maken van je wc dan gaan die extra's gewoon weer mee terug (uiteraard nadat alles MET spullen op film staat)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100