De Hi-reclame: Wat zegt die surinaamse vrouw nou precies als ze de telefoon opneemt? En wat betekent het?

Ik versta alleen

hee boy ben jij het

nu bel je wel he
je belt nooit

en daarna versta ik het niet meer

wat zegt ze?? Is dat allemaal nederlands, of ook met wat surinaamse woorden? Zo ja, wat betekenen die dan, en wat betekent sukka sukka??

Toegevoegd na 8 uur:
Wat wordt er precies gezegd in het filmpje? Van begin tot eind? (wat die surinaamse vrouw uitspreekt). Waar het over gaat wil ik niet weten (dat is allang overgekomen) ik wil weten wat ze precies zegt (en natuurlijk ook wat suka suka betekent, daar is al antwoord op gegeven)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het betekent "klootzak" Toegevoegd na 4 minuten: In het Surinaams is het Saka saka boy Toegevoegd na 9 uur: Mijn jongen ben jij het! "Hoi mam met mij, zou je ons misschien even kunnen komen ophalen?" "Nu weet je wel te bellen he, je belt nooit" "bel je dan moet ik je komen ophalen" Klootzak!

Ze zegt: "Sakka sakka boy" (weet niet of ik het goed gespeld heb). "Sakka sakka" kun je vergelijken met "vuile zak". Ze bedoelt dus eigenlijk: "Wat een vuile zak".

@bigmomma27 Hi=reclame : Surinaamse vrouw die boos wordt als ze de telefoon opneemt ? wat betekent het ? Het betekent dat ze boos wordt op haar zoon die haar nu wel kan opbellen omdat hij haar nodig heeft (hij vraagt haar om hem op te komen halen), maar anders laat hij nooit wat horen ! De reclame gaat er om dat je toch eigenlijk niet meer moet bellen maar "twitteren" (daar ben ik niet zeker van..)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100