Is deze auto ooit in Top Gear geweest?

Volgens mij een versus test tegen een Lambo. Maar ik kan hem nergens vinden.

Toegevoegd na 1 uur:
100% zekerover Top Gear weet ik niet. Het kan ook zijn dat hij destijds in aan ander Englestalig auto programma te zien was.Al een dikke 10 jaar geleden. Volgens mij werd hij vergeleken met een Lambo. En ze waren aan elkaar gewaagd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De auto op de foto is een Aston Martin Vantage 8 (vandaar nummerbord AMV 8), zo te zien zelfs een uitvoering voor de Amerikaanse markt of van speciale gril voorzien ("muscle car" stijl). Hij is in bijna dezelfde uitvoering (alleen de neus is iets Es' anders) te zien in deze aflevering: http://www.youtube.com/watch?v=04Mk-qj7Lgc&feature=youtube_gdata_player Ik kan me echter niet herinneren dat hij tegen een Lambo is getest. Toegevoegd na 11 uur: Gevonden in een Top Gear uitzending uit 1992, zie na ongeveer 4 minuten. In dit eerste deel wordt hij nog niet vergeleken met een Lambo, maar ik ga even het tweede deel zoeken... http://www.youtube.com/watch?v=FJPYxx--1w8&feature=youtube_gdata_player Toegevoegd na 11 uur: Sorry, je moet alle vanaf feature= weghalen, dus http://www.youtube.com/watch?v=FJPYxx--1w8 Toegevoegd na 11 uur: Ik heb moeite om de goede link te plaatsen vanaf mijn iPad, maar je moet bij YouTube even zoeken op gebruiker midyland2002 die heeft vanaf de eerste Top Gear uitzending (1991) zaken online gezet. Jouw AMV8 staat op 1992 episode 2 part 1.

Op 21 januari 2010 was dat Groeten mike

Ha, die Patcat; Het type Aston Martin op het plaatje is een high-performance versie van de oude Vantage. Die is ergens in de vroege jaren negentig op de markt geweest, toen het huidige format van TopGear nog niet bestond. Ik ben een vaste kijker en kan me geen recente (d.w.z. van de laatste jaren) afleveringen herinneren waarin deze auto aan bod is gekomen. Wel hebben ze diverse andere Aston Martins onder handen genomen. Check de link om te zien of er iets voor je bij zat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100