Waarom zit hij in een rolstoel, in loenatic?

ik zag net op villa achterwerk de een of andere blonde man in een rolstoel en invalide kar rijden. maar hij kon gewoon rennen? wat moet hij voorstellen? een aansteller. gaat het over een gesticht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, de serie gaat over patienten in een psychiatrische inrichting. De personage die jij bedoelt is Fats, die inderdaad net doet alsof hij invalide is.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Loenatik

Fats is psychosomatisch 'verlamd'. Zodra het hem uitkomt, kan hij uitstekend uit de voeten, maar in feite is hij gewoon lui. De eigenlijk behoorlijk leuke serie Loenatic gaat over de bewoners van een psychiatrische inrichting en zijn allemaal een beetje categorie 'te gek om los te lopen'. Ze spelen behoorlijk stereotype personages, die met werkelijke psychische afwijkingen niet zo veel van doen hebben. Het is dan ook echt een kinderserie (en het zijn ook eigenlijk meer kinderen die hun eigen zin doen, wars van regels en sociale conventies), maar ook voor volwassenen goed te verteren.

Bronnen:
http://weblogs.vpro.nl/villa-achterwerk/ca...

Geweldige Serie is dat Fats kan inderdaad gewoon lopen maar hij denk zelf dat hij zwakke enkels heeft En hij zegt ook altijd dingen waarin hij doet alsof hij vreselijk zielig is zoals Dit is toch bezopen je laat ons toch niet door dit bos lopen Kortom eigenlijk steld hij zich vreselijk aan en iedereen denk dus dat omdat hij ervan overtuigd is dat hij invalide is ook knettergek is terwijl hij eigenlijk de minst gekke van allen is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100