is mr.bean echt autistisch?

mr bean??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mr. Bean bestaat niet echt,.en is dus ook niet echt autistisch. Het is een personage dat wordt gespeeld door Rowan Atkinson. Die mankeert ook wat, maar dat is je vraag niet.

Ik zal je uit een droom helpen: Mister Bean bestaat niet, maar is een fantasiefiguur/ een typetje wat wordt gespeeld door een van de beste engelse acteurs. Hij is dus niet autistisch, want hij bestaat niet!

nee niet echt een: mr bean is niet echt twee: er is nooit expliciet gezegd door de makers dat het personage autistisch was.

Volgens mij niet autostisch. Hij is een onhandige, egoïstische, narcistische en vaak vindingrijke persoon die regelmatig in hilarische situaties terecht komt bij het uitvoeren van taken die een normaal mens nauwelijks moeite zouden kosten. Hij is eigenlijk een kind in een volwassen lichaam.

Nee, Rowan Atkinson doet in z'n creatie van Bean alsof.......

Mr. Bean = Rowan Sebastian Atkinson, en deze persoon heeft het niet. Wel zegt men dat Mr. Bean het zou hebben, gezien hoe hij praat, de band met zijn teddybeer, etc. Men zegt overigens wel dat Rowan een autistische typetje is, en hij kennelijk meer geld heeft dan gezond verstand.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100