Is het programma van Gorden Ramsey echt of is het in scène gezet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vast. Bijna alles op tv is in scene gezet. Toegevoegd na 1 minuut: Het is vast in scene gezet. Als ze dat niet doen dan is het waarschijnlijk niet zo interessant.

Beide denk ik. Iedereen (vooral Gordon zelf) weet dat er camera's zijn en zal er daardoor een schepje bovenop doen. Ook al zal het niet allemaal gescript zijn denk ik, wordt het wel een soort van acteren (al dan niet onbewust)

Het is echt in scene gezet. Toegevoegd na 5 minuten: Het zijn zgn. formats waarbinnen hij een beetje zijn eigen draai aan het geheel kan geven maar wel beperkt. Herman den Blijker werkt met gelijksoortige formats cq. dezelfde programma-ideeen.

Goeie vraag, er zijn inmiddels drie of vier programma's / series met Gordon Ramsay en van het begin tot aan het einde kan ik ze altijd uitstaan. TV vind ik meestal kneut, Maar Ramsay kijk ik graag. Misschien is de man gemaakt voor TV of maakt de man TV, maar ik denk dat hij gewoon is, hij faket niet nog word hij echt weer gegeven. Ik denk dat er in de edit, het snijden van de interessante stukjes film graag gebruik word gemaakt van zijn idiosyncrasie. in de onderstaande link kan je seizoen ACHT alweer vinden van Hells Kitchen!

Bronnen:
http://www.youtube.com/user/kitchennightma...

al heel lang geleden zei showmaster Rudi Carrell,niets wordt aan het toeval overgelaten.elke seconde tv. kost heel veel geld.alle amusement is in scene gezet.alle deelnemers zijn acteurs,je kunt die kostbare tv.tijd niet verdoen met amateurs.alles is gespeeld.na de opname`s zit Ramsey na te babbelen met de acteur of actrice die hij net nog aan het uitschelden was.

Ik smul altijd van dit programma. Maar ik denk dat ik ook een beetje in de maling wordt genomen. Ik heb het gevoel dat het half echt en half onecht is. Dat kan ik niet stoelen op feiten. Het is alleen maar een gevoel.

Het is bij elke aflevering wel het zelfde hè Trammelant. Het menu wordt veranderd en kunnen de drukte dan niet aan . De ruzie wordt bijgelegd en een volle zaak en alles is perfect .

Zal ook wel een beetje in scene gezet zijn hoor, voor de kijkcijfers

Erg veel knip- en plakwerk in de studio denk ik, hoe extremer hoe beter, anders kijkt er geen hond en wordt er gezapt naar andere zenders. Veel kijkers is goed voor de reclame-inkomsten. Veel nederlandse programma's zijn een kopie van buitenlandse,(reis-kook-quizprogramma's,talentenshows, datingshows, emo-tv) het "format" wordt gekocht, er wordt een nederlands sausje overheen gegoten en klaar is Kees. Niets nieuws onder de zon...... (The Musical) :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100