Waar kan je Mangaboekjes kopen in Nederland?

Ik ben op zoek naar mangaboekjes die je kan kopen maar ik kan ze nergens vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

In de meeste grote steden zitten goed gesorteerde stripwinkels waar ze ook pulp- manga's verkopen. Zoek eens op stripboekenhandel.

Tja, als je er even bij zegt waar je woont, dan wordt het een stuk makkelijker. In ieder geval zit er een stripwinkel in Zwolle die hierin gespecialiseerd is: Mangamazing Manga en Anime Online zijn er ook genoeg te koop, zie link.

Bronnen:
http://www.stripaap.nl/catalog/manga-c-37.html

Kijk eens... 27 boekjes voor maar 5 euro (excl. verzendkosten). En nog veel meer keuze: http://kopen.marktplaats.nl/search.php?tab_adcount=771&ds=to%3A1%3Bdi%3A%3Blt%3Azip%3Bsfds%3A1%3Bpt%3A0%3Bmp%3Anumeric%3Bkw%3Amanga%3Bosi%3A2&srt=dd&u=&g=&f=&pp=&vs=&ts_category_default=&pts=&t=&p=1&stop_force_description_search=&s=&show_thumbnails=1&show_summary=1&from_searchbox_advanced=1&q=manga&g=201&qsf=0&postcode=&distance=&search=Zoek :)

Bij selexyz donner in rotterdam... Bij de "walk in" in den haag hebben ze die ook....

bij de pipoos zag ik er ook een liggen

Misschien kan je online boekjes bestellen? Heb je al bij de Slegte gekeken?

Ik ben ook alle winkels afgespeurd naar Manga dat boekje met manga dingen erin, maar je kan ze krijgen in Hogeveen in de boekenwinkel! Ik heb ook lang gezocht maar toch gevonden

Bij boekhandel de Slegte hebben ze een hele afdeling.

op bol.com hebben ze een aantal manga's. Als je wilt leren om manga te tekenen zijn de boeken van Christopher Hart wel goed.

Bronnen:
mijn geheugen :P

Ikzelf werk in de Bruna, en dat is dan zelfs nog een relatief kleine, maar toch hebben wij een aantal mangaboekjes. Maar voor een uitgebreider assortiment even een stripwinkel ingaan of internet bestellen :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100