Wat is de precieze tekst van het liedje: "twee violen en een trommel en een fluit"?

Ik ken alleen het begin eigenlijk, daarna verzin ik willekeurige woorden op de melodie, maar hoe gaat ie nu echt? ;-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Twee violen en een trommel en een fluit, want ... die is jarig en de vlaggen hangen uit! Ei, ei, ei, en we zijn zo blij, want ... die is jarig en dat vieren wij! Ei, ei! Toegevoegd na 56 seconden: Dat laatste ei,ei! hoeft trouwens niet per se.

Hier heb je hem, kan je gelijk meezingen!

Bronnen:
http://www.feestdagenliedjes.nl/twee-viole...

Twee violen en een trommel en een fluit, want ... die is jarig en de vlaggen hangen uit! Ei, ei, ei, en we zijn zo blij, want ... die is jarig en dat vieren wij! Ei, ei!

Twee violen en een trommel en een fluit Twee violen en een trommel en een fluit, Want Jantje die is jarig en de vlaggen hangen uit. Ei, ei, ei, en we zijn zo blij, Want Jantje die is jarig en dat feest vieren wij!

Twee violen en een trommel en een fluit, want Bambina die is jarig en de vlaggen hangen uit! Ei, ei, ei, en we zijn zo blij, want Bambina die is jarig en dat vieren wij! Ei, ei!

Twee violen en een trommel en een fluit, want ...... die is jarig en de vlaggen hangen uit. ei, ei, ei, wij zijn zo blij, want ...... die is jarig en dat vieren wij! en dan zingen ze daar direct nog achter bij mijn kinderen op school (dus zonder tussendoor te stoppen) hoera, hoera, is de koffie nog niet klaar, nee nee, nee nee, geef me dan een kopje thee, en hij leve, en hij leve, en hij leve honderd jaar honderd jaar te leven ,honderd jaar te leven, honderd jaar te leven in de gloria in de gloria....... in de glo - ri - a!! Hieperdepiep... HOERA (3x)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100