Waarom treed Susan Boyle zo weinig live op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat ze erg nerveus en gevoelig is. Tijdens de finale van de talentenjacht waar ze aan mee deed kreeg ze een zenuwinzinking. Voor Susan Boyle is een gestructureerd leven in haar eigen huisje met dr familie en vrienden het beste. Maar hopelijk overwint ze bep.angsten en word ze stress bestendiger,zodat de wereld van haar stem kan genieten.

Ik heb Susan Boyle nog nooit live zien of horen op treden. Susan Boyle had onwijs moeite met de opeens grote hoeveelheid publiciteit in de media wereldwijd. Dat kon ze niet aan. Susan Boyle zingt daardoor nog steeds heel weinig. Ze is nu in de herstellende fase waarmee de optredens steeds iets meer worden. Het liefst blijft ze voorlopig buiten de publiciteit, en zullen er live optredens dus nog niet in zitten.

Ze heeft opgetreden in Carré tijdens een show van Ivo Niehe. Toevallig heb ik het zojuist bij de TV-show op Ned. 1 gezien. Het schijnt, dat ze bij haar geboorte een hersenbeschadiging heeft opgelopen, waardoor ze nooit een normale carriëre zal hebben. Wat die beschadiging precies inhoudt weet ik niet. Niehe heeft er niet verder over uitgebreid. Toegevoegd na 1 minuut: Bij haar optreden vertelde ze aan het publiek, dat ze nog nooit voor zoveel mensen (1.500) had opgetreden.

Fiederieke heeft gelijk ;) Stomtoevallig heb ik nu 'iemand in dienst' die haar nog persoonlijk kent vanuit zijn werk/wonen,voorheen in Schotland. Meen in of nabij Edinburgh. Susan heeft idd een soort hersenbeschadiging opgelopen, die zorgt voor 'minder alles tegelijk aankunnen' en zodra dit wel gebeurt wordt ze of zelfs agressief (vooral verbaal), of juist droef en wil "niemand meer zien" en is dan ook snel uitgeput. Mijn hulp deed daar zijn werk als counselor/psycholoog bij o.a instelling voor thuis-en daklozen, meestal met een verslavingsproblematiek. Susan werkt(e) ook daar, maar dan via of voor haar kerk en geloof ;-) Door deze plotse doorbraak zal ze dan vast veel meer tijd en ook begeleiding nodig hebben voor ze geregeld meer live zal optreden! Of ze zal dit heel selectief gaan doen. Zelf vind ik haar heel talentvol, onlangs ook de CD kado gekregen :)

Omdat het voorkomt dat iets wat gehypet is, ook weer terug kan vallen in slechts een vage herinnering. Susan Boyle is net als Paul Potts gehypet door een geweldige zakenman, genaamd Simon Cowell. Ik als zakenman heb een geweldige bewondering voor het manipulatieve inzicht wat dit icoon tentoonspreidt. Susan Boyle de schrikachtige slonzige huisvrouw zingend op een niveau van een tweederangs musicalster in haar nadagen van muzikale aantrekkelijkheid, een op handen gedragen sociaal gehandicapte vrouw, die belichaamt wat iedere doodnormale huisvrouw droomt, een plaats in de 'spotlights'. Susan Boyle heeft een kunstje geleerd, dat kunstje is haar aangeleerd door Simon Cowell, zonder Simon Cowell is Susan Boyle gewoon weer de huisvrouw, waarvan er in Engeland 25.673.932 van rondlopen. Daarom treed Susan Boyle zo weinig op. Om mensen een kaartje te laten kopen voor een concert moet je iets meer in huis hebben dan een 'gehypete huisvrouw'. Dit is mijn zakelijke en muzikale visie op het 'fenomeen' Susan Boyle. Sommigen vinden haar te gek, en voor die mensen zeg ik, fantastisch, blijf luisteren naar die vrouw, als je er plezier aan beleefd, dan ben ik niemand om dat te 'doggen'. ( de kracht van Simon Cowell ten voeten uit in het volgende filmpje. Fantastisch dat een zangertje met een nummer komt van Amy Winehouse 'valerie', dat zingt dat gastje voor die leeftijd al fenomenaal en geschoold in de gospel scene, MAAR!! Simon Cowell 'grijpt' in en prompt komt het nummer van MJ naar voren, die zat al pre-installed in de DVD speler, het jochie zingt vervolgens dat nummer met een uitzinnig publiek, die het vreet als ware het broodjes hamburger op een schoolreisje ) http://www.youtube.com/watch?v=VYDM3MIzEHo

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100