Wat is nou goede muziek in deze stijl?

Een beetje in de stijl van Green Day, Nirvana, Linkin Park en Tank 86. ik zoek nog wat nieuwe bands.
Dus... Wie weet er een paar?
En nog een vraag die erbij hoort: Welk genre is deze stijl?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nickelback, Papa Roach, System of a Down, Foo Fighters, Limp Bizkit, Blink 182, Guano Apes, Pearl Jam, Audioslave, Queens of the Stone Age, 3 Doors Down, Korn, The Offspring, Creed, Sum 41, Rage Against The Machine, The Red Hot Chili Peppers, Stereophonics, Weezer. Het is muziek die de combinatie maakt van metal, hiphop en electronica die aan het eind van de jaren negentig zo succesvol was.

Bronnen:
http://www.muziekweb.nl

Stijl is Grunge

Foo fighters, Hollywood Undead, Paramore, Simple plan die zijn wel goed.

Good Charlotte, Goo Goo Dolls Toegevoegd na 1 minuut: De stijl is Rock.

Foo Fighters, Distrubed, Pearl Jam, Alice in Chains, Audioslave, Lost prophets, smashing pumpkins etc. voor wat meer punk: Lagwagon, Blink 182, NoFX, bad religion, Pennywise, MxPx, flogging Molly, Dropkick murphy's

Green Day en Linkin Park vind ik niet echt op elkaar lijken. Niet dat dat ervoor moet. Maar dan weet ik niet wat jij leuk gaat vinden. Placebo? Dat ga je te rustig vinden denk ik. Stone Sour misschien?

En niet te vergeten Alice In Chains! En ik kan helemaal niet op de naam komen, maar er was ook een goeie hier uit het oosten des lands.. Ah man wat lastig! Ik kom er niet op! Ah ik weet het! Cords!! Lekkere grunge :-)

Als je op zoek bent naar nieuwe muziek is last.fm of Spotify misschien iets voor je? http://www.spotify.com/nl/new-user/ http://www.last.fm/home

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100