Weet iemand waar ik nieuwe/gebruikte Beatles platen kan kopen?

Ik ben op zoek naar Beatles platen buiten NL en UK. Vooral de US maar ook Canada en verder. Ze moeten trouwens wel in Nederland te koop zijn. Kan iemand me helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Platenmarkten en kringloopwinkels afstruinen. Je zult er zelf actief naar op zoek moeten gaan, want jij weet welke je al hebt en welke je nog wilt. En overal kunnen mensen er vroeger een van gekocht hebben en uiteindelijk weggedaan omdat ze toch nooit meer lp's afspelen.

Op Marktplaats kun je eindeloos zoeken, net had ik 576 hits voor 'beatles lp's' en er moeten ook nog genoeg verzamelaars zijn die hun dubbele exemplaren graag weer verkopen, al dan niet op Marktplaats. Dus gewoon zoeken. In kringloop-winkels / rommel-markten / braderieën en zeker niet vergeten: MP. Vergeet ik nog de mensen die hun huis opruimen en die doos met lp's soms zelfs aan de stoep zetten naast de kliko (echt, ik heb 't gezien!) en wat te denken van mensen die een huis moeten leeg opleveren en ook dozen met van alles tegenkomen? hoppa naar de kringloop of het kleine 2e hands winkeltje om de hoek. Overal zoeken is het antwoord. Succes!

Bronnen:
http://www.marktplaats.nl/z/cd-s-en-dvd-s/...

Discogs.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100