Hoe zouden jullie het karakter van dit liedje omschrijven?

http://www.youtube.com/watch#!v=mhI_NY5Z5Ps&feature=related (Out of my league - Stephen Speaks)

Het is belangrijk dat je alleen luistert naar de muziek en niet naar de tekst van het liedje.

Voor school doe ik onderzoek naar trefwoorden die mensen toeschrijven aan bepaalde muziek, dus welke woorden zouden jullie aan dit liedje toeschrijven of wat voor sfeer roept dit liedje op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

sommige gedeelten vind ik improvisatie en een beetje schmieren/ cabotineren ( een terugkerend riedeltje wat lekker in het gehoor ligt en daarop voortborduren ). andere gedeelten zijn uplifting, verwachtingsvol weer andere stukjes lieflijk dus improvisatie, uplifting, verwachtingsvol en lieflijk, schmieren en cabotinerend Als je er gevoelig voor bent, luister je het hele nummer af dus het zou ook nog ietwat catchy genoemd kunnen worden dat is misschien wat netter dan schmieren/ cabotineren (:

Ik vind het vooral k**muziek. Je krijgt medelijden met de zanger en daarnaast vind ik het ook een beetje too much en halverwege wordt het zelfs irritant. Maar dat komt ook omdat het niet mijn type muziek is. Misschien als je verliefd bent en dit jouw soort muziek is dat het wel heel mooi is. De stem van de zanger is wel heel mooi subtiel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100