Is er ook een vergelijkbaar nummer van ''kleine jongen'' (andre hazes) in meisjes vorm?

Ik ben een filmpje aan het maken die we kunnen laten zien op een bruiloft over het bruidspaar. Nu had ik voor de jongen een stukje van dit liedje, weet iemand welke ik kan gebruiken voor het stukje van de jonge vrouw?

Bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet of het persé in dezelfde stijl moet zijn als Kleine Jongen, maar misschien dat je iets hebt aan onderstaande links - waarvan één overigens een verwijzing is naar een eerder gestelde vraag hier op GV. ;) Als je op google zoekt naar "liedjes voor dochters" vind je vast wel meer. Succes!

Bronnen:
http://voices.yahoo.com/top-30-songs-dedic...
http://www.goeievraag.nl/vraag/entertainme...

Misschien kun je dochters van Marco Borsato gebruiken?

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=eG-8qGysw8U

Ja hoor, dat is er wel. Bijvoorbeeld "Celien" van Margriet Hermans. Een zalige lach van haar rozerode mond Gewekt door het eerste morgenrood Twee grote ogen peilen in het rond Alles is vreemd en veel te groot Rare geluiden en stemmen op de gang Ze luistert en geniet Want kleine Celien is helemaal niet bang Oh, bang zijn kent ze nog niet Nu eens vreugde, dan weer verdriet Het leven wordt wat j' er zelf van maakt Maar de boze wolf die bijt jou niet Mama waakt, mama waakt Celien is nu groot, Celien moet nu naar school Ze zit te dromen in de klas Want haar gedachten zijn steeds op de dool Ze denkt vaak aan hoe het gisteren was Het is zo voorbij, de jaren gaan te vlug En alles heeft z'n tijd Straks wordt ze vrouw, ze kan niet meer terug Haar onschuld, die raakt ze kwijt Nu eens vreugde en dan weer verdriet Het leven wordt wat j' er zelf van maakt Maar de boze wolf die bijt jou niet Want mama waakt, mama waakt En dan trekt Celien de grote wereld in Ze gaat niet over één nacht ijs Ze voelt zich zo sterk, sterk als een koningin Oh nee, haar maak je echt niets wijs Maar dan op een dag, de eerste lentezon Ze wist niet wat haar overkwam Het leek of met hem haar leven pas begon Haar hart stond in vuur en vlam Nu eens vreugde, dan weer verdriet Het leven wordt wat j' er zelf van maakt Maar de boze wolf die bijt jou niet Want mama waakt, mama waakt Hier kan je het beluisteren en downloaden: http://www.mp3songsarhive.com/Celien/mp3-download/7068183

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100