Geven Acda en de munnik ook wel eens een concert?

Ik ben fan van de liedjes van acda en de munnik en zou graag naar een concert van hun willen! Echter kan ik alleen maar teejater shows vinden. Geven ze ook wel is concerten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zeker geven ze concerten. Hier staan ze van mei en juni http://tickettribune.nl/theater/acda-en-de-munnik/tickets?gclid=CKqv_ZDijLcCFS7KtAodS00ASA Toegevoegd na 1 minuut: Je hebt vast ook niet op hun eigen site gekeken, daar staat de volledige agenda. http://www.acdaendemunnik.nl/agenda/ Toegevoegd na 2 minuten: LET OP: Kaarten worden uitsluitend verkocht via de betreffende theaters. Het is niet mogelijk via Mojo Theater productions b.v. en de websitebeheerder kaarten te reserveren. Maar de telefoonnummers van alle theaters staan er bij.

Ja. Mijn moeder is er naar toe geweest Kijk gewoon op hun site Dan kom je er wel achter

Ze geven geen concerten met alleen maar liedjes. Ze geven alleen een cabaretvoorstelling waarbij ze wel liedjes zingen. De huidige voorstelling heet: Het Heerst: "In 2012 brengen Thomas Acda en Paul de Munnik andermaal een cabaretprogramma. Spitsvondigheden gelardeerd met schitterende muziek zijn sinds jaar en dag hun handelsmerk. Ook in deze voorstelling zullen Acda en de Munnik, als vanouds met medewerking van David Middelhoff, deze succesformule hanteren." http://www.acdaendemunnik.nl/agenda/

't Heerst is inderdaad een theaterprogramma, geen concert. Ze zijn wel te zien bij Festival Zand in Almere in augustus. Na dit programma gaan ze even een jaartje andere dingen doen, maar daarna komen ze vast nog wel terug met een concerttour.

Acda en de Munnik doen het vaak zo: Een theaterprogramma waar uiteraard ook liedjes gezongen worden en dan het seizoen daarop weer een liedjes programma aka concert waarin ook veel tussen de nummers doorgeluld word. Vaak gewoon geouwehoer of over het volgende nummer dat ze gaan spelen. En soms doen ze ook wel festivals aan en heel soms doen ze ook een Vondelparkconcert (Amsterdam en gratis) maar daar is het altijd super druk. Ik heb nog niks vernomen van seizoen 2013/2014 of ze dan weer een concerttour langs de diverse podia doen. En aangezien veel seizoensbrochures al uit zijn vermoed ik dat ze even wat anders gaan doen 't volgende theaterseizoen. Ze doen ook wel eens solo dingen. Paul die met anderen op een podium een programma speelt of Thomas die acteert in een film. Thomas is ook bezig met zijn eerste speelfilm TXT te regisseren (http://www.filmfestival.nl/publiek/nieuws/thomas-acda-maakt-regiedebuut/) en er komt ook een film van Dick Maas waarin ze beiden de hoofdrollen vertolken. http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=4642 Dus ik vermoed dat ze 2014/2015 weer een tour gaan doen en waarschijnlijk een concert tour ( want een theaterprogramma vergt veel meer voorbereiding dan een concerttour) Dus gewoon de site www.acdaendemunnik.nl in de gaten houden ! Toegevoegd na 14 uur: Ik heb even navraag gedaan maar in 2013/2014 gaan ze niet samen optreden. Dus ze doen geen tour langs de poppodia en theaterzalen.

Bronnen:
Een Acda en de Munnik groepie

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100