Is er er een versie van trift shop zonder scheldwoorden?

We doen een dans op het liedje trift shop en daarom hebben we een versie van trift shop nodig zonder scheldwoorden. Een voorbeeld is de akoestische versie van madilyn bailey. Maar wij hebben geen akoestische versie nodig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Jazeker is die er. Op Grooveshark kun je m beluisteren. Er staan meerdere versies op waaronder een clean version. Toegevoegd na 1 dag: Speciaal voor Amadea heb ik de link nog even bijgevoegd. Ik vind de hele discussie over 'link' e.d. gewoon regelrechte onzin. De vraag was of er een versie van Thrift Shop is zonder scheldwoorden. Het antwoord daarop is Ja. That's it. Voor de vorm heb ik er nog de locatie bij gezet en dan mag ik er vanuit gaan dat de TO in staat is om het zelf te vinden. Ik hoef zelf ook niet altijd overal aan mijn handje gehouden te worden als ik iets zoek.

Bronnen:
http://grooveshark.com/#!/s/Thrift+Shop+CL...

Deze versie is schoon, de scheldwoorden zijn "weggehaald", oftewel je hoort ze niet in de tekst die gezongen wordt. Toegevoegd na 1 minuut: tip: als je een liedje zoekt op youtube en wilt de schone versie, typ het liedje in met "clean" erachter, wil je de ongecensureerde versie, typ er "uncensored" achter.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=U-jsCyovGeI

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100