Kent iemand dit liedje? Zie uitleg aub.

Het gaat zo ongeveer, met z'n achten stonden we te wachten met ons negen liepen we in de regen. En dan van 1 tot 10 geloof ik. Ik hoop dat iemand het kent, ik echt niet meer, en kan het zo ook niet vinden.

Toegevoegd na 18 minuten:
Ik dacht dat het een kinderliedje is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoiets? Kwart voor ene, liep ik op mijn tenen Hummehummehummehummehummetje Kwart voor tweee, viel ik naar beneee(die derde e was twee-e) Hummehumme enz (na elke regel) Kwart voor drieee, zat ik op mijn knieen H Kwart voor viere, liepen wij te zwieren H Kwart voor vijve, stonden wij te kijven H Kwart voor zesse, stonden wij te kletsen H Kwart voor zeve, stonden wij te beven H Kwart voor achte, stonden wij te wachten H Kwart voor nege, liepen we in de regen H Kwart voor tiene, stonden we te grienen H Kwart voor elve, dacht ik bij mezelve H Kwart voor twaalve, gingen ...we naar bed.

Misschien dat je deze zoekt: 10 kleine negertjes... http://www.seniorplaza.nl/Liedjes_kinderliedjesKZ.htm#Tien kleine negertjes Toegevoegd na 27 minuten: Of deze: 10 kleine biggetjes , stonden in de regen... http://www.seniorplaza.nl/VersjesT.htm#Tien kleine biggetjes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100