Hoe kun je een (grote) lijst met mp3's selecteren en daar enkel de tekst van kopiëren?

Ik wil via de mail iemand mijn muziekbibliotheek laten zien, in tekst dus. (De namen van de mp3 bestanden)
Maar hoe moet ik dat doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alle mp3 bestanden in je Winamp player inladen (playlist). En dan een uitvoer naar html laten maken. Werkt perfect. Toegevoegd na 7 minuten: http://malektips.com/wa20004.html

Ik weet niet hoe je slechts de namen kan selecteren maar misschien heb ik wel een andere oplossing: maak een screenshot! Maak screenshots van de lijst en stuur die naar je contact. Misschien omslachtiger, maar het werkt. Is het een idee?

Ik zou zeggen kijk eens bij de antwoorden op de vraag waar ik hieronder een link van plaats, dat ging bijna over hetzelfde en ik denk dat een van de opties die daar genoemd wordt vast wel gaat werken.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/lijst-besta...

Probeer eens alles te selecteren, dan kopiëren, en vervolgens te plakken in word.

1. Start. 2. Uitvoeren. 3. cmd {enter} 4. C: {enter} [Er even van uitgaande dat de muziek op C staat] 5. CD "\documenten en settings\naam\muziek" [hier de werkelijke map in invullen waar de muziek staat] 6. dir /b/s > lijst.txt {enter} 7. notepad lijst.txt {enter} suc8!

In itunes: eerst via weergave/weergaveopties alleen de kolommen die je wil kopieren tonen (artiest/naam/lengte), vervolgens alles selecteren, en kopiëren/plakken naar bijvoorbeeld NotePad. Tenslotte kan je die tekst mailen, inclusief alle tabs, exclusief bestanden.

probeer alles te copieeren,als alles gecopieerd is, van de copie alles weghalen wat niet van belang is,. Waarschijnlijk blijft over wat je nodig hebt. Mocht dit niet het geval zijn dan heb je alles nog, en is er niets verloren gegaan.

Ik doe dat meestal even met een print screen. Je open je muziek bieb, en je klikt op printscreen. Vervolgens gebruik ik Paint.Net om de afbeelding te plakken en op te slaan. Meestal maak ik m ook nog wat kleiner, zodat alleen de titels erop staan. Toegevoegd na 43 seconden: ik vind dit de gemakkelijkste en snelste manier... Toegevoegd na 6 minuten: okay, de link van MLodewijk/Antwoordman is ook perfect!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100