Is er een radiozender waarop ik de Tour de France kan volgen?

Ik kom alleen maar radio 1 tegen maar die zender lijkt meer geïnteresseerd in praatprogramma's waarin ze uitgebreid vertellen wat ik van de week al lang op TV gezien heb. Ik heb geen behoefte aan talking heads (iets waar de programmabazen tegenwoordig erg gek op lijken te zijn) zeker niet wanneer de etappe al lang begonnen is. Daar ik overdag geen TV kan kijken wordt het toch moeilijk om de Tour te volgen zonder een fatsoenlijke radio uitzending.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan kom je automatisch bij de Belg terecht. Sporza radio, hier via internet te beluisteren. http://internetradio.vrt.be/radiospeler/v2_prod/wmp.html?qsbrand=12

Helaas is het verslaan van de Tour niet mogelijk zonder die talking heads. Zolang er niets wezenlijks gebeurd en dat is 99,99% van de tijd zo, zul je die tijd toch moeten vullen. Zelfs op TV is de tour maar zelden interessant en wordt de tijd ook volgel*ld met allerlei weetjes. Je zult het dus met Radio 1 of zoals Cath zegt met den Bels moeten doen. Die hebben idd vaak iets relevantere verhaaltjes, maar verhaaltjes blijven het.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100