Mijn hamster heeft m'n beats by dr dre oordopjes kapot geknaagd, valt dit onder de garantie? .

Sinds ongeveer 2 maanden heb ik beats by dr. dre oordopjes.
Deze lagen op een tafel waar mijn hamster op geklommen is.
Zoals misschien al te verwachten was, heeft het beest het draadje van de oordopjes kapot geknaagd… Doodzonde omdat die dingen toch zo’n 150 euro kosten.. Gelukkig zit er nog garantie op maar ik vraag me af of dit soort dingen er onder vallen, de oordopjes zijn bij het Icentre gekocht.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet hoe lang je de hamster al hebt, maar ik vermoed niet dat gedragsproblemen van dieren onder garantie vallen :) Toegevoegd na 1 minuut: Maar even serieus: Nee, dat valt niet onder de garantie. Garantie geldt voor technische mankementen, dat er uit één oor geen geluid meer komt oid, niet als je hamster de draadjes doorbijt. (Je zou kunnen proberen de WA-verzekering van je hamster aan te spreken)

Nee, garantie is alleen geldig als het product door een fabricage fout kapot gaat. Of als een product minder lang meegaat dan dat je zou mogen verwachten onder juist gebruik. Hamster die erbij kan, is geen juist gebruik. Je kan hooguit proberen of je zelf verzekerd bent voor schade aan eigen spullen door jezelf of huisdieren.

Een doorgeknaagd draadje kun je zelf repareren, of een handige kennis laten doen. Dat scheelt 150 euro, want knaagschade valt natuurlijk niet onder de garantie. Garantie betekend dat hat apparaat gegarandeerd niet vanzelf kapot gaat bij normaal gebruik binnen een bepaalde periode.

Ik heb het aan mijn broer nagevraagd en hij doet de opleiding ICT en hij zij dat je in de voorwaarde in de gebruiksaanwijzing moet kijken. Je kunt ook op de website kijken op het bedrijf een e-mail stuureen.

@cabbit Niet iedereen heeft een soldeerbout en soldeertin thuis liggen. Je kan de draadjes strippen en aan elkaar knopen maar dan heb je de kans dat ze weer losschieten. Solderen is zo gebeurd en dan een stukje zwarte ducktape erom heen draaien en je ziet het nauwelijks meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100