Hoe heet coca cola lied?

het begint met gefluit en dam 'hello .... are, is everybody listening? a brand new day has begun! come on ................... open just a littlw happiness today.' al duidelijk genoeg, maar hoe heet het lied?

Toegevoegd na 14 minuten:
Het komt uit de reclame van oo het strand, dat er in de zeee een hele grote colafles staat met zo'n grote "ventilator" daarin dat ze precies vliegen daarboven en dat ze dan precies de zee worden in gebombambeerd langs boven, de fles uit de zee in.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het heet zoals aangegeven Open Happiness en is van Cee-lo Green, Patrick Stump,Travis McCoy, Janelle Monae, & Brendon Urie Cee-lo Green (http://nl.wikipedia.org/wiki/Cee_Lo_Green) Patrick Stump kennen we van Fall Out Boy (http://nl.wikipedia.org/wiki/Fall_Out_Boy) Travis McCoy kennen we van Gym Class Heros (http://en.wikipedia.org/wiki/Travie_McCoy) Janelle Monae een amerikaanse R&B zangeres (http://en.wikipedia.org/wiki/Janelle_Mon%C3%A1e) Brent Urei is van de band Panic! at the Disco (http://nl.wikipedia.org/wiki/Brendon_Urie) Lyrics van het hele nummer vind je op: http://www.elyrics.net/read/c/coca-cola-lyrics/open-happiness-lyrics.html En dan natuurlijk op youtube;

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=Cxfkg3RaRjs...

In de nieuwe commercial van Coca Cola worden er meerdere Olympische sporten uitgevoerd op een podium. Van tafeltennis tot turnen er komt van alles voorbij. Daarnaast zie je een meisje (en ook meteen de zangeres van het liedje) Katie B samen met een man, Mark Ronson, optreden. Zij performen het nummer Anywhere in the World en dat is het liedje dat je tijdens de reclame hoort. De titel van de muziek van de Coca-Cola light commercial is Fascination; de groep heet Alphabeat.

Open happiness

Inderdaad: Open Happiness

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100