Welk house festival is relatief goedkoop?

Sensation White?
Dirty dutch?
enz. enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Elk jaar is er in almere een groot festival, het heet ''Free-festival'' en is gratis entree, muntjes zijn 2 euro en en komen relatief grote artiesten! je hebt één dag met hardstyle/hardcore en early veld. en daarnaast op de andere dag is house enz. ook 3 velden met grote artiesten, dit is echt een aanrader. Toegevoegd na 3 minuten: club, house electro en trance dj's : Hardwell, Jean, Shermanology, Brian Chundro & Santos, Baggi Begovic, Real El Canario, Artento Divini, Darkraver, Eric van Kleef, Mike S, Estroe, Rene Amesz, Monica Electronica, Ram, Jurgen, Firebeatz, Ernesto vs Bastian, Lucky Charmes, Wouter De Moor, Ille Bitch, Lin, Boris Werner, The Outsiders, Dirtcaps, Kid, Signum, Iceman, Furrr & Hazendonk, Carlos Silva, Dice, Dirty Herz, Ferreck Dawn, Kubik, Lock 'n Load, Michal Poliak, Perry Mystique, Vato Gonzalez & Mc Tjen Dit was de line-up van 2011.. en is op het atlantisstrand.

De kleinere feesten zijn vaak goedkoper, de locatie kost de organisatoren dan niet zo veel geld. Kijk eens op partyflock welke feesten er zijn, je kan dan googelen op het feest en dan zal je ook zien hoe duur het is. Kijk naar de bezoekersaantallen, zijn het er een paar honderd dan is het waarschijnlijk niet heel duur.

Beachrockers, Heavenly outdoor(gratis).. Dit zijn festivals in het noorden van het land, maar er komen wel grote namen draaien..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100