is er een manier om echt alleen maar bass te horen?

Ik ben al heel erg lang op zoek naar iets waarmee ik gewoon hele harde bass hoor ofzo iets. Het valt niet echt goed te beschrijven. Ik wel geen andere muziek erachter zoals techno ofzo gewoon alleen de bass.

Toegevoegd na 1 minuut:
Weten jullie ik dit krijg of moet doen? Of weten jullie al een kant en klaar only bass nummer? Is er een mixer voor ofzo? Dat ik het uit liedjes haal??

Toegevoegd na 14 minuten:
Ik bedoel echt van die bonk muziek zoiets.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dit is een nummer dat alleen maar bass bevat http://www.youtube.com/watch?v=6d7fMB7JPUk

Diverse nummers van Mark King level42 En verder Bas solo's

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=NL#/watch?v=ylCji8rf7VI Een liedje puur gebasseerd op bass: alleen niet heel mooie muziek. Je moet natuurlijk wel een Wolder of zoiets hebben om de bass te horen.

Sluit een subwoofer op je stereo aan die al het geluid boven de 80 Hertz filtert en zelfs Frans Bauer zal alleen maar bonken.

Er zijn cd,s te verkrijgen die alleen maar bas tonen uitzenden om de subwoofers in bijvoorbeeld auto,s aftestellen. zoek eens op google " boomauto ect..ect.."

Ik speel basgitaar en wil wel even voor je op mijn basje hameren terwijl je ontspannen voor mijn 320W Eden combo ligt, wordt een soort basmeditatie... Heb ook nog een 1000W rms woofer liggen, niet de kast meer echter, uit de tijd dat hard nog heel normaal was. Daar kunnen we ook vast wat mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100