welke bekende liedjes zij n makkelijk op de piano ?

hey allemaal ik ben net piano gaan leren spelen en ik wil het ook thuis leren maar ik wil graag bekende maar makkelijke liedjes op de piano alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Vader Jacob is makkelijk te leren en erg bekend! ;)

when i look at you van miley cyrus heb ik via youtube geleerd zonder enige piano kennis. ik heb zelfs geen piano, ik heb het op een piano op mijn ipod geleerd. Toegevoegd na 29 seconden: het makkelijke is dat het steeds herhaalt Toegevoegd na 23 uur: ik heb het hele nummer in ongeveer 3 dagen geleerd.

Probeer het kanaal van youcanplayit op YouTube eens allemaal hele bekende (klasieke) vereenvoudigd uitgelegd zo heb ik er ook al veel geleerd! Succes!

Walk ik ken het lies zelfs nog na 8 jaar uit mijn hoofd Aaffggaafgafgagfggagagffgafggagagfff als ik mij nog goed herinner Google maar de nootduur

Leer je noten lezen of niet? Kijk eens op onlinepianist.com, daar kan je een account aanmaken en bladmuziek vinden/ voorgespeelde liedjes met zo'n programma vinden. Hier staan ook liedjes uit de Top 40 in de makkelijke uitvoering. Als je nou een speciaal liedje hoort dat je graag wil spelen, kan je me ook even een berichtje sturen, dan zoek ik de bladmuziek voor je.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100