Ik zing, stem bereik is van laag naar hoog, Alt sopraan!Wat is een mooi pop/rock/soul nummer voor mij om te zingen! Wat vinden jullie een goed nummer?

Ik zoek een apart, speciaal nummer om te zingen, wat is jouw favoriet om te horen! Gezongen door een vrouw! Soul/pop/rock/disco maakt niet uit! Liefst Engelstalig!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een nummer kan je eigenlijk apart of speciaal maken naar gelang je eigen inbreng of inprovisatie. Maakt eigenlijk niet uit of het origineel door een man of vrouw werd gezongen. ;-) http://www.youtube.com/watch?v=mzj9z8QDTfU&feature=related

To make you feel my love van Adele. Het is een nummer dat van hoog naar laag gaat. Ik zelf vind hem moeilijk om te zingen. Succes! Toegevoegd na 50 seconden: En het is een heel mooi nummer!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=0put0_a--Ng

Probeer eens iets van Kate Bush.

Ik zou kiezen voor Memory van Loyd Webber daar zit een scala aan hoogte verschillen in en is een mooi nummer. het wordt gezongen o.a. door Barbara Streisand. grtjs Pieter Toegevoegd na 5 minuten: Kijk en luister maar eens. Ook Celine Dion en Susan Boyle zingen dit nummer. Toegevoegd na 8 minuten: Komt uit de musical Cats past michien wel bij je, gezien jou avatar!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=GVwJNg4Wgq4

Als het echt apart moet zijn kan je ook iets nemen van Nina Hagen.

laura branigan met de 'power of love' lijkt me wel een leuke uitdaging

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100