Wat zijn leuke films voor een klassenfeest?

Als afsluiting voor een tuinfeestje wat ik wil gaan houden. De gemiddelde leeftijd is ongeveer 15 jaar, het is een gemengde klas van jongens en meisjes.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

I'm legend (leuk voor meisjes EN jongens) Hancock (grappig en actie, wel leuk ik heb deze ook gekeken met mijn klas en iedereen vond het leuk) Geen Nederlandse films!!!!

Forest gump(hij is zo goed en ontroerend!) Paranormal activity(eng!!!) Meet the fockers(Humor)

Save THE last dance step up 1&2 bring it on scarface mean girls LEUK

Ferris Beuller's day off en The Breakfast Club

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0088847/
http://www.imdb.com/title/tt0091042/

Nee, ik heb geen antwoord voor je. 15 Jaar is voor mij ( zelf of moeder) te lang geleden of (oma..) te ver vooruit! Maar...ik heb een anekdote. Ooit werd een van mijn zonen 15. Hij vierde zijn feestje in het weekend, maar op de dag zelf mochten zijn goeie vriend(inn)en komen. Ik had toen een full-time baan (net als zijn vader) dus had ik chips, frisdrankjes, hapjes, snoep, en nog veel meer gezelligs klaar gezet!Een enorme schaal vol heerlijkheden bleek onaangetast. Tegen half zes kwamen mijn man en ik (we waren die dag toevallig tegelijk~: zelfde auto, zelfde baan bij dezelfde school...) thuis en alles lag nog op het aanrecht. Het was muisstil. Raar. Ook de andere kinderen waren er niet. We slopen de trap op. (stil) Klopten op de deur van de jarige. De deur ging open..en daar zagen we pakweg 12 gezichten (ook die van onze andere kin deren) verstoord, betrapt en/of beschaamd. Wat was er toch? Mijn jongste kind, toen 11, vertelde het. Een van de vriendjes had de film Faces of death meegenomen. Daar worden diverse gezichten des doods vertoond, en geloof me, niet op een vrolijkmakende manier. Op de pc van mijn kind is dit aan de gastjes vertoond. En de beelden bleken zo gruwelijk, dat niemand van de aanwezigen nog worstjes, kaas, sate, chips of andere lekkernijtjes door het strotje kon krijgen. Goedkoop was het wel..maar leuk? Nee. Dus tip: niet die filmpjes!!!! (er zijn er 2)

Je moet The Breakfast CLub kijken, die is echt super leuk!

Mijn dochter zou zeggen: Cruel Intentions (de 1e uit 1999)

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0139134/

Een van de American Pie films, lachen!

Wat te denken van THE WAVE !! Erg boeiend en een fantastisch slot. Toegevoegd na 1 minuut: Volgens mij speelt Robin Williams de hoofdrol.

de bounty hunter met gerard butchler en jennifer aniston of killers met ashoton kutcher

Dumb & Dumber

don't be a menace to south central while drinking your juice in the hood. Ik weet het ontzettend lange titel.. Dit is de meest grappige film die ik ooooooit heb gezien, zeker een aanrader! Je gaat echt kapot! kijk bij de link voor een trailer van de film :)

Scary Movie, altijd leuk om te kijken! Of anders de film waarop deze eigenlijk gebaseerd is: Scream.

Bronnen:
http://www.imdb.com/title/tt0117571/
http://www.imdb.com/title/tt0175142/

Catch me if you can is een hele leuke film

Kies een echte foute retro film, bijvoorbeeld 'De Lift', deze hoor heel eng te zijn, maar is ontzettend komisch.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100