Zijn er ooit doden of zwaargewonde gevallen tijdens het maken van een film?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de opnamen van een james bond film is een bestuurder van een speedboot overleden toen hij vanuit het water over een stukje land moest springen .

Ja, een stuntman kwam op de set om het leven. Lu Yanqing, een 23-jarige stuntman, is op de set van de nieuwste film van John Woo, Red Cliff, overleden. Hij kwam om tijdens het filmen van een scène waarin twee boten op elkaar botsen. Daarbij brak onverwachts een heftig vuur uit en Lu Yanqing stierf in de vlammen.'

The Crow is een Amerikaanse actie-horrorfilm en neo noir uit 1994, geregisseerd door Alex Proyas. De film is gebaseerd op het gelijknamige stripboek van James O'Barr. De film verkreeg ogenblikkelijk bekendheid doordat hoofdrolspeler Brandon Lee om het leven kwam door een ongeluk tijdens de opnamen.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Crow_%28film%29

Jazeker bij een James Bond film is indertijd een dode gevallen.Dat gebeurde in een bobsleebaan.Het is aannemelijk dat er meer doden gevallen zijn tijdens het filmen.

Sterker nog : Brandon lee z'n vader Bruce lee is ook op de set naar de eeuwige jachtvelden gegaan !! Ik heb ff geen tijd voor een bron maar als ik mij goed herrinner zat er in een pistool "ineens" een scherpe patroon of was het nu anders om ?? ieg zijn vader en zoon op set om het leven gekomen.

Morgan freeman had bij één van de films van Batman (Ik weet niet de welke) een kleine hartaanval gekregen

Bronnen:
De metro

Bij de opname van Twilight Zone The Movie zijn er op 23 juli 1982 3 acteurs tegelijkertijd bij een helicopterscene omgekomen.

Bij het maken van XXX (met Vin Diesel) was er een scene met een boot een praglider en een brug. Vin Diesel zat aan de paraglider in de film. De stuntman die de plaats van Vin Diesel innam voor die stunt vloog recht tegen de brug en stierf ter plekke. Toegevoegd na 18 uur: Wat ook vaak gebeurt is dat bij amateurs die films maken, dat ze hun stunts op redelijk gevaarlijke manieren in elkaar steken. Ik had graag een voorbeeld laten zien, maar vind het nergens...

de 2e johnny flodder is tijdens het filmen overleden. hij rolde over de auto en bleef op de motorkap liggen, iedereen moest lachen, toen ze zeiden nu is het leuk geweest sta maar op en hij dat niet deed bleek hij overleden aan een hartaanval.

Ja. Een dode. Bruce Lee overleed tijdens een opname van zijn eigen film. Weet helaas geen titel meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100