Waarom is the a team verilmd?

Ik ben grote fan van de tv serie van The A team en wil graag weten waarom hij verfilmd is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat er vraag naar was.

Omdat er bakken met geld mee te verdienen zijn, hoeveel mensen zijn er wel niet nieuwsgierig en willen een kaartje kopen? en buiten dat, het is natuurlijk ook een prachtig verhaal!

Omdat er een markt voor is.

Puur commercieel belang.

Dit gebeurt de laatste tijd wel meer dat er van vroegere (oude ) serie's een film wordt gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan Floris, Y spy, Miami Vice etc.etc. En er wordt geld mee verdiend.

Omdat er op het moment eigenlijk niet zo veel te bedenken valt voor filmmakers : na de rampenfilms, de Harry Potter-klonen en Avatar wordt óf naar een succesvol toneelstuk/musical gegrepen (Mama Mia), óf naar een succesvolle serie, die 'op te leuken' valt : en na Charlie's Angels is nu de 'A-team' aan de beurt... Binnenkort misschien de Huxtables in een nieuw jasje, of de Hulk, of de 6-million-dollar-man.... Van Black Beauty, Lassie en Flipper zijn tenslotte óók al 'tig' versies. Alleen van de Golden Girls zullen ze hoop ik afblijven : dat is perfect zoals het is.....

Bijna alle succesvolle series worden verfilmd. Zie het als een toegift voor de fans. Bovendien valt er nog veel geld mee te verdienen.

Omdat er geld te verdienen is aan mid-dertigers die opgegroeid zijn met the A-team. Tevens brengt het de 'wat oudere' bioscoop bezoekers weer eens de bios in.

Omdat The A-team een veel bekeken serie was en nog steeds is. Dus film makers dachten hiermee veel bezoekers te trekken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100