Hoe zou de film top 3 over de laatste 10jr eruit moeten zien?

Weet jij het antwoord?

/2500

1.Avatar 2. yes man 3 de hel van 1963 originele vraag plus 1 Toegevoegd na 20 uur: tarantino ipv yes man

Volgens imdb.com als volgt: Toegevoegd na 1 minuut: NB: Jouw vraag is uiteraard een meningsvraag, maar imdb lijkt me de geschiktste bron hiervoor (zie immers het aantal stemmen per film, best behoorlijk)

Echt met stip de film avatar in 3d op nummer 1 Nummer 2 eigenlijk alle harry potter films en ik denk dat de laatste 2 en vooral het laatste deel helemaal top moet worden... ik kan niet wachten. op 3 vind ik moeilijker maar ik ga voor titanic. Toegevoegd na 19 minuten: tja titanic valt dus af... dan maar pirates of the carabbean, desnoods alle 3 :-) op 3

1. Saving Private Ryan 2. The last house on the left 3. Braveheart Maar dat is mijn mening natuurlijk!

IMDB is amerikaans en Amerikanen hebben nauwelijks smaak. Mijn lijstje is Departures (Japans) Accuracy of Death (Japans) Der Untergang (Duits) Een top 3 te beperkt. Andere bijzondere recente films zijn: Reader (US ) No Country for Old Men(US) Pan’s Labyrinth (Spaans) Danny the Dog/Unleashed (Frans) Ik vind de 10 jaar grens een beperking. Daaardoor vallen verschillende erg goede fillms af: Name of the Rose (1986 Frans) Das Boot (1981 - Duits) The fight club (1999 - US) All Quiet on the Western Front (1997 - US) Taboo (1999 - Japan)

Een top 3 vind ik moeilijk, maar 'Dogville' van Lars von Trier moet er in ieder geval bij staan. En wellicht 'Man push cart' van Ramin Bahrani. En misschien wel 'Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events'. Toegevoegd na 3 minuten: Een top drie is niet alleen te beperkt, het is ook al onmogelijk omdat films vaak niet met elkaar te vergelijken zijn. Hoe vergelijk je Dogville met Avatar? Toegevoegd na 6 minuten: Alternatief antwoord: De film top 3 over de laatste 10jr szou een lijstje van drie films moeten zijn waarvan men van oordeel is dat dit de kwalitatief beste films van de afgelopen 10 jaar zijn, in aflopende volgorde van kwaliteit.

1 avatar 2 bride wars 3 friday the 13th

3 - American Beauty. 2- Das Leben Der Anderen. 1- The New World. Natuurlijk is dit mijn persoonlijke top 3 !

Sorry hoor mensen maar ik denk wel even dat imdb wat over de wereld erg veel gebruikt word, wel een beter beeld geeft wat de betere films zijn van de laatste 10 jaar dan een persoonlijke top 3 van films die niet eens ergens in de top 100 daarvan voort komen. Daarnaast hoef je het niet geheel eens te zijn met imdb maar kom dan wel met bronnen in plaats van persoonlijke keuzes.

1. Lord of the Rings 2. Inglorious Bastards 3. The Green Mile / veel Stephen Kings

Dat is natuurlijk heel persoonlijk, maar mijn lijstje zou zijn: 1. Slumdog Millionaire (uit 2008) 2. Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (2001) 3. The bourne ultimatum (2007) Ook zou ik 1 animatiefilm nog willen noemen: Finding Nemo (2003) Ik weet het zijn er 4, maar ik vond dat er 1 animatiefilm bij moest.

1. Lord of the rings 2. DejaVu 3. La vita e' bella (Life is beautiful)

Mijn mening: 1) The lord of the rings 2)BASEketball (de eerste keer dat ik deze zag, rolde ik uit de zetel van het lachen, het kan ook zijn door dat ik vermoeid was ;p) 3)Alle american pie's

Eternal Sunshine of the spotless mind Juno Dogma (of is die al ouder dan 10 jaar?)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100