Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wordt het boek Legend van Marie Lu verfilmt?

Op youtube staan enkele trainers van legend maar gewoon door mensen voor de lol gemaakt. Maar ni vroeg ik me dus af of er nog een officiele film komt

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ja, het boek wordt verfilmd.

Regisseur Jonathan Levine is momenteel bezig met de preproductie voor de regie van een film gebaseerd op het boek Legend van Marie Lu. Dat is te lezen op deze website http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Levine.

In 2011 heeft CBS Films opdracht gegeven aan Andrew Barrer en Gabe Ferrari om een script voor de film te schrijven. Zie ook deze website http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/cbs-films-taps-writers-adapt-192707.

Kijk voor wat meer informatie ook op deze website http://en.wikipedia.org/wiki/Legend_(Marie_Lu_novel) en deze website: https://pro-labs.imdb.com/title/tt1834266. Volgens die laatste website is dit het (voorlopige) verhaal van de film: "Set in a future where North America is split into two warring nations, Day and June are on opposite sides of the battle who uncover a hidden truth about their respective leaders.".

Toegevoegd na 44 minuten:
Op haar website http://marielu.org/news.html schreef Marie Lu op 12 mei 2011 zelf over de verfilming van haar boek: "CBS Films and Temple Hill have attached director Jonathan Levine to Legend! Woot--this guy is directing Warm Bodies, a zombie drama/romance, which is all kinds of awesome. :D "
(Lees meer...)
Antoni
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding