Waar kun je legaal films downloaden?

En ik wel echt LEGAAL.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je wilt dus gratis muziek, films, games, dvd's en programma's downloaden van het Internet. Het enige probleem is, je hebt geen idee waar je moet beginnen? Op Duken.nl helpen wij je graag op weg in de download wereld! Handleidingen van verschillende download methodes komen aanbod en zijn speciaal voor de beginnende downloader in Jip en Janneke taal geschreven.

Op ww.veamer.nl kon je legaal films downloaden. Je moet er alleen wel voor betalen. Toegevoegd na 12 seconden: kon = kun

Bronnen:
http://www.veamer.nl/

zomaar wat site`s waar en hoe te downloaden!!!! http://www.downloadwinkels.nl/index.html http://www.downloadstad.nl/legaal_films_downloaden/ http://www.downloadvergelijker.nl/films-downloaden.htm http://downloaden.startpagina.be/ http://www.directmovie.nl/ http://downloadfilm.voor-iedereen.nl/ http://download.keeno.nl/pced/ http://www.cultkanaal.nl/Film/film-downloaden.html er zijn zoveel site`s waar dat kan gewoon even googele legaal dowloden films en je zult zien er zijn er genoeg. suc 6

Downloaden van films en muziek is anders dan stichting brein je wil doen geloven in Nederland legaal, in tegenstelling tot software dat is verboden. Je zou Shareaza hiervoor kunnen gebruiken. Zorg wel voor een goede firewall en anti-virus software.

Hier http://www.downloadwinkels.nl/index.html

Via Usenet. Downloaden van Films en Muziek is namelijk altijd volstrekt LEGAAL in Nederland als je het voor "eigen studie en gebruik" doet zonder daarbij te verspreiden. Via Torrent als je de upload op 0 zet dus ook, zolang jij niets Upload met autersrechten zit je LEGAAL bezig te zijn alleen downloaden en gebruiken van Software _zonder_ licentie (freeware is ook een licentie ...) kan theoretisch bestraft worden in Nederland. Zie Artikel 15a van de auteurswet (bron) KLAAR. Ja, wat je ook doet, als je alleen muziek en films download voor eigen gebruik ben je ALTIJD helemaal LEGAAL bezig. (Overigens ken ik tig mensen die Windows illegaal gebruiken en niemand wordt er voor opgepakt ofzo ... zal lekker boeiuh hey, zelfs microsoft heeft gezegd dat ze liever een x% hebben die Windows illegaal gebruiken als dat die x% iets anders als Windows gebruikt)

Bronnen:
http://www.ivir.nl/wetten/nl/auteurswet_01...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100