Waarom ziet het begin van een film er altijd zo mooi en kleurrijk uit, terwijl de aftiteling meestal zo goedkoop is met zwarte achtergrond ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het begin van de film is het begin en moet kleurrijk zijn en enthousiast erin springen. Daar word je als kijker ook enthousiast van en ben je benieuwd naar de rest van de film. De aftiteling is alleen maar op de mensen die mee gewerkt hebben aan de film te bedanken. Vele kijkers zien die aftiteling niet eens. Dus dat einde hoeft helemaal niet zo kleurrijk te zijn. En ook om nog een klein beetje de kosten te besparen zo aan het einde van de film.

omdat dan toch niemand meer kijkt... zodra een film is afgelopen, gaat men zappen, of staat men op en gaat...

een verkoopidee schuilt erachter: in bijv. de bios worden andere nieuwe films gepresenteerd die mensen direct vanaf het begin moeten "pakken",dwz de nieuwsgierigheid van mensen die daardoor de film willen gaan bekijken.de intro bepaalt veel..

ik vind dit een goede vraag. ik denk omdat ze veel tekst willen laten zien en dat gaat beter op een egale achtergrond en veel mensen kijken er toch niet naar. Er is wel een markt voor iets anders want toen ik ooit bij een film was waar ze allerlei bloopers en andere scenes lieten zien tijdens de aftiteling BEN IK WEL BLIJVEN KIJKEN

Gewoon omdat er dan toch niks meer te zien is,want de spanning en het verhaal zijn dan toch afgelopen,dus daarom zijn er geen kleuren en is het dan meestal zwart enzo. Toegevoegd na 2 minuten: In het begin moet de film z'n verhaal + de spanning nog beginnen,dus is er ook vaak coole muziek en veel kleuren en beelden,want zo trekken ze ,de fimmakers,de aandacht van de kijkers.

Bij een film met een boodschap, dus die bv een diepe indruk achtergelaten heeft, dan helpt dat wel om de boodschap beter op je te laten inwerken. Je wordt dan niet afgeleid door allerlei beelden en (veel) geluid.

dan is het budget op (geintje)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100